Video | Zelf een boemerang maken voor binnen

Geplaatst in: Coole ouders 0

Als vader wil je dat je kinderen tegen je op kijken en dat jij de stoerste en coolste vader van de hele wereld bent. Hoe pak je dit aan en wat heb je er allemaal voor nodig?

In deze eerste editie van Coole ouders gaan wij ervoor zorgen dat ook jij binnen een paar minuten een coole papa of mama wordt. Een boemerang maken klinkt al gauw gevaarlijk, maar is het in dit geval absoluut niet. Hij wordt namelijk gemaakt van papier.

Dus pak een stuk normaal A4 papier (of oude rekening) en leer hoe je een boemerang maakt die je niet alleen buiten, maar ook binnen kan gebruiken. Ideaal nu de herfst en winter weer voor de deur staan. In de onderstaande instructievideo, wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen om de origami boemerang te maken.

Uit je hoofd leren en pimpen

Wil je als een extra coole vader over komen? Leer dan eerst de instructievideo uit je hoofd en test de boemerang een aantal keer. Nu weet je zeker dat hij werkt en kan je zelfverzekerd naar je kinderen toegaan en zeggen; “zullen we een boemerang maken”? Veel gooiplezier en zet voor de zekerheid toch maar even vazen en andere breekbare spullen aan de kant.

We hebben de boemerang hier inmiddels al meerdere malen gemaakt van gekleurd papier en er leuke tekeningen op gemaakt. Het is leuk om te doen en maakt de boemerang net even wat persoonlijker. Het heeft hier niet alleen kinderen, maar ook de ouders al uren lang vermaakt!

Video | Boemerang maken


 

Heb jij ook een toffe boemerang gemaakt, of heb je extra tips? Help andere ouders en opvoeders en laat het weten in de reactie`s hieronder.

Heb je vragen na aanleiding van dit artikel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Spelfouten of taalfouten ontdekt? Geen paniek, wij zijn ook maar mensen. Stuur ons even een email met de fouten. Wij zullen dit dan z.s.m. aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.